PRIMUL ANTRENAMENT OFICIAL PRIMA IMPRESIE DIN VACANȚĂ

Astăzi 13.01.2013 FC Slobozia Mare a avut primul antrenament oficial condus de antrenorul Crăciun Viorel. Din păcate lotul echipei nu a  fost complet ceilanți nu au venit din diverse motive pe care încă nu le cunoastem, însă sperăm ca la antrenamentul ce urmează să fie toti. Totodată în februarie va avea loc cantonamentul echipei în care cu siguranță vor fi toți pentru o bună pregatire de retur, echipa situînduse pe locul II la doar un punc de FC Cahul.

Jucatorii au rămas impresionați astăzi si de renovările făcute la clădirea stadionului ceea ce este îmbucurător atît pentru fotbalisti pentru a avea condiții cît mai bune de pregatire.

Din cauza zăpezii astazi a fost un antrenament destul de dificil practic jucătorii au patinat, însă din pacate alte alternative nu sunt si jucatori speră ca condițiile de afară sa fie mai bune.

Dispoziția jucatorilor este excelentă și sunt înccrezători că cu multe pregătire și dăruire pot cîștiga acest campionat. Ei urmează să primească echipament nou pentru retur pe care cind o sa-l primească cu siguranță il vom publica.Imagine 

Advertisements
By Fotbal Club Slobozia Mare

Comentează....

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s