FOTBAL BUN REZULTATE PROASTE

Astăzi FC Slobozia Mare a disputat cel de-al 4-lea meci din acest retur cu cei de la FC Prut (Leova), meciul terminînduse la egalitate scor 2-2, după cele 90 de min. Ambele echipe au jucat un fotbal frumos, slobozenii avînd 3 bare, și pe alocuri dominînd meciul, fiind campioni la ratări din toate pozițiile. FC Prut a dsechis scorul încă din minutul 3 ca peste 4 minute slobozenii revenind prin Carastan Sergiu. Prut rămînînd în a 2 repriză în 10 oameni și nici așa slobozenii nau reușit să bage mingea în poartă, ba chiar au făcut-o cei de la Leova, ca mai apoi din nou slobozenii să fugă ca să egaleze și au făcut-o prin Iuraș Valeriu, după ce arbitrul meciului a dat încă un roșu petru slobozeni de data acesta, și anume lui Bogdan Nelu. FC Slobozia Mare rămîne pe locul 2 cu 18 puncte la 3 puncte de FC Cimișlia și FC Prut fiind la egalitate cele două.

FC Slobozia va disputa următorul meci împotriva celor de la FC Spicul în deplasare, urmînd ca ultimul meci să-l dispute acasă contra celor de la FC Selemet.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale FC Slobozia Mare vă dorește sărbători cît mai frumoase alături de cei dragi, fie ca lumina sfântă să vă înconjoare mintea spiritul și toată casa, bucurii și fericire să vă umple curțile, fie ca sărbătorile Pascale să vă facă mai buni, mai drepți și mai plini de iubire și voie bun

images (3)

ă. Sărbători fericite!!!

By Fotbal Club Slobozia Mare

Comentează....